Natūralios, ekologiškos priemonės plaukams...

Šios priemonės yra natūralių ingredientų mišinys, kurių vienas pagrindinių yra taukmedžio sviestas. Taip pat juose rasite ramunėlių, medetkų, alijošių, japonų žaliosios arbatos, arbatmedžio aliejų. Jos ne tik atstato gyvybingumo netekusius plaukus, apsaugo nuo plaukų galiukų lūžinėjimo ir išsišakojimo, bet ir gydo galvos odos problemas, kaip psoriazė, egzema, pleiskanos. Arbatmedžių aliejus veikia kaip antiseptikas, o mentolis stimuliuoja kraujo apytaką, atveria poras, skatina plaukų augimą.

Tai viskas ko reikia sveikiems plaukams. Šios priemonės ne tik atstato gyvybingumo netekusius plaukus, apsaugo nuo plaukų galiukų lūžinėjimo ir išsišakojimo, bet ir gydo galvos odos problemas, kaip psoriazė, egzema, pleiskanos.

Komerciniuose plaukų šampūnuose vidutiniškai rasite apie 15 chemikalų. Labiausiai keliantys susirūpinimą yra parabenai, Sodium Laurethe Sulfate (SLS), Propylene Glycol, Methylisothiazoline, Urea, DMDM, Phtalatai. Šių chemikalų žala yra didžiulė: neurologinė, erzina odą, akis, plaučius, sukelia alergines reakcijas, galimi vaisiaus, embriono pažeidimai.

Plaukų fiksuojamose putose, lakuose vidutinis chemikalų kiekis 11. Labiausiai keliantys susirūpinimą:Octinoxate, Isophthalate. Šalutinis poveikis: Alergijos, hormoniniai sutrikimai, pakitimai ląstelėse, akių, nosies gerklės sudirginimas.

Ar žinote, kad plaukus galima trinkti su moliais? Praturtinkite eteriniais aliejais. Pasidarykite plaukų kaukes su sviestais ir aliejais. Garbanotiems plaukams vietoj fiksuojamų putų naudokite '"Mamey Sapote" aliejų.

Pastaruojus metu daug diskutuojama apie šių sudedamųjų dalių kenksminkumą sveikatai. Saugokite savo šeimą ir naudokite saugią kosmetiką. Tai tas pats, kaip maistas. Labai svarbu, kokias priemones naudojate. Per odą į jūsų organizmą patenka visos kenksmingos medžiagos, kurios žaloja sveikatą ir teršia organizmą.

Mes siūlome įsigyti natūralius šampūnus, kuriuose nėra kenksmingų chemikalų. Šių šampūnų dėka jūsų plaukai bus sveiki ir žvilgantys. Ir jokio šalutinio poveikio jūsų organizmui.

Jie sunkiai putoja. Kad šampūnas geriau putotų ir lengviau išsiplautų praskieskite vandeniu. Paimkite atskirą, užsukamą indą, įpilkite šampūno ir vandens (vandens pilti truputėlį daugiau nei šampūno) ir gerai išplakite. Tada nedidelį kiekį šampūno gerai įmasažuokite į šlapius plaukus, galvos odą ir palikykite keletą minučių, išskalaukite ir dar kartą pakartokite šią procedūrą. Pirmą kartą išsiplauna nešvarumai, antrą kartą plaunant pasisavinami visi būtinieji ingredientai.

Tokiu būdu ne tik atgaivinsite, saugosite savo plaukus ir galvos odą, bet ir sunaudosite daug mažiau šampūno.

Kokoso aliejus yra nepamainomas plaukų ir galvos odos priežiūroje. Jis juos minkština, padeda atkurti sausų ir pažeistų plaukų struktūrą, skatina plaukų augimą, apsaugo nuo jų slinkimo, maitina galvos odą giliai iš vidaus. Atstato gyvybingumo netekusius plaukus, lygina plauko sieneles, apsaugo nuo plaukų galiukų lūžinėjimo ir išsišakojimo, gydo galvos odos problemas, kaip psoriazė, egzema, pleiskanos.

Moksliniais tyrimais įrodyta, jog emu aliejus teigiamai veikia plaukų augimą. Ekeperimetuojant nustatyta, jog daugiau kaip 80 proc. „miegančių“ plaukų folikulų tapo vėl aktyvūs. Todėl jis rekomenduojamas plinkantiems žmonėms. Taip pat tinka nuo pleiskanų, stiprina plaukus, skatina augimą, mažiną slinkimą.

Ankstenis Sekantis

0 komentarai

Palikti komentarą