160 produktai
160 produktai
Rūšiuoti pagal:
Rožių vanduo (Hidrolatas) su purkštuku
Nuo €7.00
Vieneto kaina užRožių vanduo (Hidrolatas) su purkštuku
Nuo €7.00
Vieneto kaina užGėlių vanduo, kitaip dar vadinamas hidrolatu - tai grynas vanduo, susidarantis augalų ar jų žiedlapių distiliavimo procese. Eterinio aliejaus prisotinti garai vėsdami išskiria vandenį (hidrolatas) ir eterinį aliejų. Augalų distiliavimo proceso metu susidarantis vanduo (hidrolatas) išlaiko ne tik distiliuoto augalo eterinio aliejaus molekules, bet ir kitas naudingasias vandenyje tirpias medžiagas, kurių nėra eteriniuose aliejuose.
Kadangi hidrolate yra eterinio aliejaus molekulių, todėl jis ne tik maloniai kvepia, bet švelniai puoselėja odą, suteikdamas jai distiliuoto augalo naudingųjų savybių. Todėl gėlių vanduo (hidrolatas) rekomenduojamas naudoti vietoje veido toniko, veido drėkiklio ir odos gaiviklio. Gėlių vanduo veikia ne taip intensyviai kaip augalinis eterinis aliejus, todėl yra puiki alternatyva itin jautrią odą turintiems žmonės, taip pat besilaukiančioms moterims, vaikams.
* Rožių vanduo intensyviai drėkina ir stiprina odą;
* Saugo nuo senėjimo ir padeda išlaikyti jos elastingumą;
* Atvėsina perkaitusią odą ir gydo pažeistas kūno vietas;
* Taip pat šis rožių vanduo normalizuoja riebalinių ir prakaito liaukų veiklą;
* Padeda naikinti randus, spuogus;
* Damaskinių rožių vanduo išsiskiria raminančiomis savybėmis, todėl padeda įveikti nuotaikų svyravimus bei atpalaiduoja;
* Rožių hidrolatas tinkamas su paviršiniais išsiplėtusiais kapiliarais odos priežiūrai;
* Naudojamas plaukų priežiūrai, kadangi drėkina pažeistus plaukus;
* Natūraliai aromatingas rožių vanduo tinka visiems odos tipams.
Hidrolato naudojimas odos priežiūrai:
Kaip tonikas - apipurkšti veidą ir leisti nudžiūti, nešluostyti; purkšti ant odos, vos pajusite, kad jai to reikia: palepinkite veidą bent kelis kartus per dieną, jei būnate kondicionuojamose patalpose, karštomis vasaros dienomis, po saulės vonių; leiskite susigerti ir nudžiūti savaime.
Kaip drėkiklis – apipurkšti veidą ir nelaukiant kol nudžius tepti kremą ar aliejų;
Kaip prausiklis – prausti hidrolatu veidą ryte, ypač jei oda jautriai reaguoja į vandentiekio vandenį. Gausiai apipurkšti veidą, nuvalyti sušlapintu tamponu (nenuvalo makiažo); papurkšti ant veido, užbaigiant makiažo valymo procedūrą; leisti nudžiūti natūraliai, kad oda prisigertų nuostabių bioaktyvių augalo medžiagų.
Ingredients: Rožių Vanduo-Hidrolatas (Rose Floral Water (Rose damascena)
Agurkų sėklų aliejus
Nuo €7.00
Vieneto kaina užAgurkų sėklų aliejus
Nuo €7.00
Vieneto kaina užKaip ir patys agurkai nerafinuotas šalto spaudimo agurkų sėklų aliejus pasižymi drėkinančiu ir vėsinančiu poveikiu. Jis ypač tinka brandžiai odai , nes neutralizuoja laisvuosius radikalus, saugo nuo raukšlių susidarymo ir padeda atitolinti odos senėjimą.
Fitosteroliai, esantys aliejaus sudėtyje, padeda stiprinti odos apsauginį barjerą, atstato natūralų drėgmės lygį, minkština ir maitina odą, o taip pat skatina ląstelių regeneraciją. Agurkų sėklose taip pat gausu nesočiųjų riebalų rūgščių (omega-3 – iki 60-68%) bei oleino rūgšties (14-20%) bei natūralaus vitamino E, kuris skatina ląstelių regeneraciją ir saugo nuo žalingo laisvųjų radikalų poveikio.
Agurkų sėklų aliejus tinka visų būklių odai, o ypač – linkusiai spuoguotis ir praradusiai tonusą bei nusėtai pigmentinėmis dėmėmis. Intensyviai drėkina,lygina raukšles. Atkuria saulės pažeistas odos ląsteles; naikina strazdanas ir pigmentines dėmes. Mažina spuogus ir inkštirus. Ramina psoriazės ir egzemos kamuojamą odą ir malšina niežulį. Tinka strijų prevencijai. Drėkina plaukus, lygina jų struktūrą ir ramina sausą galvos odą.
Inca Inchi (Sacha Inchi) aliejus
Nuo €7.00
Vieneto kaina užInca Inchi (Sacha Inchi) aliejus
Nuo €7.00
Vieneto kaina užInca inchi aliejus - Amazonės miškų riešutų karaliaus - pasaulyje buvo ne kartą apdovanotas aukso medaliais už puikias organoleptines savybes.
Inca Inchi ( Sacha Inch – lot. Plukenetia volubilisi) – tai Amazonės miškuose, Peru regione, augantys turtingi riešutai, kuriuos vietinė bendruomenė kruopščiai saugojo ir naudojo tūkstančius metų. Šie riešutai turtingi Omega 3, Omega 6 bei Omega 9 riebalų rūgštimis, kurių organizmas pats negamina, o gauna su maistu. Iš šių riešutų spaudžiamas aliejus.
Inca Inchi aliejus tai puiki priemonė odos ląstelių regeneracija sausai, brandžiai ir pažeistai odai. 100 % natūralus. Šis aliejus yra šalto spaudimo, nerafinuotas, išspaustas iš augalo Sacha Inchi riešutų. Atstato odą, plaukus ir nagus, atstato pažeistą audinį, didina odos elastingumą ir skatina kolageno gamybą. Puikiai tinka strijų ir celiulito prevencijai. Saugo odą nuo laisvųjų radikalų poveikio. Puikiai drėkina ir maitina odą. Gali būti naudojamas tiesiogiai ant odos kaip drėkinamasis kremas arba sumaišius su veido, kūno kremu.
Inca Inchi aliejus – dėl savo sudėties ir savybių laikomas vienas turtingiausių aliejų pasaulyje. Šiame aliejuje gausu Omega 3, Omega 6, visos gerosios medžiagos į organizmą yra įsisavinamos iki 96%. Jame taip pat gausu ir antioksidantų: vitamino A ir E, kurie lėtina ne tik senėjimą, bet ir stiprina imunitetą.
Pastebėta, kad naudojant po 1 valgomąjį šaukštą inca inchi riešutų aliejų pagerėja kraujotaka ir smegenų veikla, slopina riebalų formąvimasi kepenyse, mažėja uždegimų tikimybė.
Inca Inchi aliejus:
- sumažina simptomus įvairių uždegiminių ligų, tokių kaip: krono liga, žarnų uždegimas, reumatoidinis artritas, kolitas, astma, virusinės ir bakterinės pneumonijos;
- slopina riebalų formavimąsi kepenyse bei riboja pro- uždegiminių medžiagų gamybą;
- aliejuje esančios medžiagos yra labai svarbios neurologiniam vaisiaus vystymuisi;
- pagerina vaikų augimą, neurologinį bei regos vystymąsi;
- slopina vėžinių ląstelių augimą; - prisideda atkuriant imuninę sistemą po įvairių rūšių vėžinių susirgimų.
Kamelijų aliejus
Nuo €7.00
Vieneto kaina užKamelijų aliejus
Nuo €7.00
Vieneto kaina užKamelijų aliejus naudojamas veido ir kūno odos, plaukų, nagų priežiūrai.
Minkština, maitina, drėkina regeneruoja, ramina odą. Stabdo veido odos raukšlių susidarymo procesą, bei padeda sumažinti esamas raukšles. Nesukelia alerginės reakcijos. Tinka visiems odos tipams, bet ypač brandžiai, sausai. Dėl savo lengvos tekstūros tinka mišriai odai prižiūrėti.
Nepalieka riebumo jausmo, greitai ir lengvai absorbuojasi į odą.
Besilaukiančioms mamytėms tinka strujų prevencijai nėštumo metu. Gimus mažyliui galima naudoti naujagimio kūnelio masažui.
Kamelijų aliejus plaukams suteikia išskirtinį blizgesį, skatina jų augimą, pagerina plaukų galiukų būklę. Saugo odą ir plaukus nuo kenksmingų ultravioletinių spindulių. Po saulės vonių minkština, maitina, drėkina, ramina nudegusią, pleiskanojančią odą.
Kamelijų aliejų galima naudoti gryną arba maišytą su kitais aliejais.
Bosvelijų eterinis aliejus
Nuo €7.00
Vieneto kaina užBosvelijų eterinis aliejus
Nuo €7.00
Vieneto kaina užBosvelijų eterinis aliejus gaunamas iš mažo medelio. Kaip pažeidžiama žievė, lašeliais iš medžio ima sunktis sakai, o iš jų garū distiliavimo būdu ekstrahuojamas eterinis aliejus.
Aliejus gali būti nuo bespalvio iki šviesiai geltono, kvapas aiškus, gaivus, truputi panašus į kamparo.
Nuo senovės Bosvelijų sakai deginami ceremonijų ir apeigų metu, nes jie turi savybę gilinti ir lėtinti, nuraminti kvėpavimą, kas sudaro sąlygas melstis ir medituoti. Bosvelijos plačiai naudojamo kvepalų, kosmetikos ir medicinos pramonėje.
Šis aliejus naudojamas kvėpavimo takų infekcijos gydyti. Įlašinti į masažinį aliejų ir išmasažuoti krūtinę.
Bosvelijų aliejus labai tinka senstančiai odai. Jis grąžina suglebusios odos tonusą ir sulėtina raukšlių atsiradimo procesus.
Bosvelijų aliejus turi antiseptinių, sulaikančių kraujavimą, raminančių, tonizuojančių, atsikosėjimą lengvinančių savybių.
Bosvelijų eterinis aliejus yra vienas iš brangesnių, dėl augalo retumo ir dėl nuolatinių karų vykstančių tose žemėse kur šis augalas auga.
Bosvelijų eterinis aliejus gaunamas iš mažo medelio. Kaip pažeidžiama žievė, lašeliais iš medžio ima sunktis sakai, o iš jų garū distiliavimo būdu ekstrahuojamas eterinis aliejus. Bosvelijų aliejus turi antiseptinių, sulaikančių kraujavimą, raminančių, tonizuojančių, atsikosėjimą lengvinančių savybių. Bosvelijos plačiai naudojamo kvepalų, kosmetikos ir medicinos pramonėje.
Hialurono rūgšties serumas natūralus, ekologiškas
Nuo €10.00
Vieneto kaina užHialurono rūgšties serumas natūralus, ekologiškas
Nuo €10.00
Vieneto kaina užNatūralus ir ekologiškas hialurono rūgšties serumas gerina odos tekstūrą ir švytėjimą, suteikdamas intensyvų drėkinimą ir balansą.
Drėkinamasis veido kremas su natūralios grynos hialurono rūgšties serumo formule. Sudie, išsausėjusi oda - labas, drėkinimas!
SUMAŽINA SMULKIŲ LINIJŲ BEI RAUKŠLIŲ MATOMUMĄ. Šis senėjimą stabdantis odos priežiūros produktas užpildo ir sumažina smulkių linijų bei raukšlių matomumą. Pastebėkite akivaizdžius pokyčius - oda taps pastebimai putlesnė, švelnesnė ir lygesnė. Hialurono rūgštis - tai polisacharidas, natūraliai esantis žmogaus organizme, kuris palaiko kolageno gamybą ir padeda išlaikyti odos elastingumą.
MAŽINA RAUKŠLIŲ ATSIRADIMĄ. Natrio hialuronatas, vandenyje tirpi hialurono rūgšties forma, veikia panašiai, tačiau užtikrina geresnį odos įsiskverbimą ir stabilumą. Jo gebėjimas sulaikyti drėgmę - ypač natūrali savybė išlaikyti vandenį, kurio kiekis siekia 1000 kartų didesnį nei jo paties svoris - daro jį išskirtiniu drėkinamuoju ingredientu ir populiariu komponentu kosmetikos pramonėje. Ši medžiaga plačiai naudojama atjauninančiose drėkinamosiose priemonėse, skirtose mažinti raukšlių atsiradimą.
ATKURIA ODOS DRĖGMĖS BALANSĄ. Mūsų natrio hialuronato mažos molekulinės masės forma gaunama per ne-GMO augalinės kilmės biofermentacijos procesą. Kuo mažesnė molekulės struktūra, tuo lengviau ji prasiskverbia į odą, padeda atkurti jos drėgmės barjerą, suteikia stangresnę ir putlesnę išvaizdą bei mažina drėgmės išgaravimą.
SUDĖTIS: Rožių vanduo, Glicerinas, Biofermentuota mažos molekulinės masės hialurono rūgštis. Ekologiška, be GMO, veganiška.
NAUDOJIMAS: Tinkamai laikant (vėsioje vietoje, atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių) galima naudoti iki 1 metų. Po atidarymo rekomenduojama laikyti šaldytuve.
GAMINTOJAS: Best Natures Cosmetic (Kanada).
Abisinijų aliejus ekologiškas, 100 % natūralus
Nuo €8.00
Vieneto kaina užAbisinijų aliejus ekologiškas, 100 % natūralus
Nuo €8.00
Vieneto kaina užABISINIJOS ALIEJUS - ekstrakcijos būdu gaunamas iš vienmečio augalo abisininės sėklų. Abisinijos aliejus taip pat žinomas kaip Crambe sėklų aliejus. Natūrali abisinijos aliejaus sudėtis: vitaminas A, vitaminas B1, vitaminas B2, vitaminas B6, vitaminas C, vitaminas E, baltymai ir mineralai. Tai sėklų aliejus, kuriame natūraliai gausu eruko rūgšties (iki 58 %), ir kuris naudojamas kaip pakaitalas argano aliejui, su kuriuo turi bendrų puikių savybių stiprinant, blizginant ir valdant plaukus bei drėkinant ir apsaugant sausą odą. Aliejus lengvai įsigeria, tai leidžia jam labai lengvai pasiskirstyti, nejaučiant lipnumo ar riebumo. Abisinijos aliejus tampa vis populiaresnis kaip natūralus būdas suteikti plaukams blizgesio ir žvilgesio nenaudojant cheminių alternatyvų, pavyzdžiui, silikono pagrindu pagamintų produktų. Abisinijų aliejus puikiai derinasi su kitais aliejais, pvz., kokoso aliejumi ar argano aliejumi, galintis suteikti papildomų naudingų savybių plaukams ir odai. Šis aliejus yra turtingas antioksidantų šaltinis, kurie gali padėti apsaugoti plaukus ir odą nuo laisvųjų radikalų pažeidimų bei senėjimo požymių.
Masažas. Abisinijos aliejus turi švelnų ir slystantį savybę, todėl jis puikiai tinka odos masažui. Jis gali padėti pagerinti kraujotaką, mažinti raumenų įtampą ir suteikti malonų masažo pojūtį.
Lūpų priežiūra. Abisinijos aliejus gali būti naudojamas kaip natūralus lūpų balzamas. Tiesiog tepkite šiek tiek aliejaus ant lūpų, kad jas drėkintumėte, minkštintumėte ir apsaugotumėte nuo sausumo bei įtrūkimų.
VEIDO ODOS PRIEŽIŪRAI. Aliejaus puikios drėkinamosios savybės skatina odos elastingumą, švelnumą ir mažina raukšles. Švelniai masažuokite aliejų į odą, ypač koncentruodami jį į raukšles linkusias sritis. Suteikia jaunatviškumo, blizgesio papilkėjusiai ir negyvybingai odai. Abisinijų aliejus naudingas pažeistai ar sudirgusiai odai, jis gali padėti sumažinti uždegimą, nuraminti odą ir pagreitinti jos atsinaujinimą. Abisinijų aliejus maitina ir stiprina odą, teikiant jai naudingų riebalų rūgščių ir vitaminų. Jis gali būti naudojamas kaip dalis aliejaus mišinio kartu su kitais augalinių aliejų, tokių kaip alavijo aliejus arba argano aliejus.
NAUDINGAS PLAUKAMS. Abisinijų aliejus padeda išlaikyti plaukų drėgmę, sumažindamas jų dehidratacijos riziką. jis gali būti naudojamas kaip kondicionierius arba aliejus, kad suteiktų papildomos drėgmės ir maitintų plaukus. Prieš šampūno naudojimą galite švelniai įtrinti kelis lašus aliejaus į plaukus ir galvos odą, palikti jį veikti kelias minutes ir tada nuplauti. Tai ypač naudinga sausiems ir pažeistiems plaukams, jame yra didelis procentas omega-9 riebalų rūgšties, kuri suteikia plaukams blizgesio. Abisinijos aliejus pastebimai pagerina plaukų paklusnumą ir didesnį blizgesį. Jis natūraliai pakeičia sintetinius ingredientus plaukų priežiūros priemonėse (pvz., silikonus), kai reikia blizgesio, žvilgesio ir stiprinamojo poveikio.
Plaukų šviesinimas. Jei norite subtiliai šviesinti plaukus, galite pridėti kelis lašus Abisinijų aliejaus į šampūną arba kondicionierių ir naudoti juos kaip įprastai. Tai gali suteikti šiek tiek šviesesnę spalvą ir blizgesį plaukams.
Plaukų apsauga nuo šilumos. Abisinijų aliejus taip pat gali padėti apsaugoti plaukus nuo šilumos, pvz., tiesinimo žnyplėmis, garbanojimo žnyplėmis arba plaukų džiovintuvu. Prieš naudojant šilumos prietaisus, ant plaukų galite tepėti kelis lašus aliejaus, kad sumažintumėte galimo pažeidimo riziką.
Galvos odos masažas. Abisinijų aliejus taip pat gali būti naudojamas masažuoti galvos odą ir skatinti kraujotaką. Švelniai įmasažuokite kelis lašus aliejaus į galvos odą apie 5-10 minučių prieš šampūno naudojimą. Tai gali padėti skatinti plaukų augimą ir pagerinti galvos odos sveikatą.
NAUDOJIMAS ODOS PRIEŽIŪRAI. Švelniai įmasažuoti kelis lašus aliejaus ant švarios odos ir leisti jam įsiskverbti. Abisinijų aliejus gali būti naudojamas kaip natūralus veido drėkiklis. Po valymo ir tonizavimo, švelniai įmasažuokite kelis lašus aliejaus ant švarios veido odos. Jis padės išlaikyti odą drėgną, minkštą ir elastingą.
NAUDOJIMAS PLAUKŲ PRIEŽIŪRAI. Prieš šampūno naudojimą galite švelniai įtrinti kelis lašus aliejaus į plaukus ir galvos odą, palikti jį veikti kelias minutes ir tada nuplauti.
BENDRA INFORMACIJA APIE ABISINIJOS ALIEJŲ:
INCI: Crambe abyssinica
IŠGAVIMO BŪDAS: Šalto spaudimo, nerafinuotas.
SPALVA: Šviesiai geltona arba gelsva.
KVAPAS: Beveik bekvapis, šiek tiek saldaus kvapo.
KILMĖS ŠALIS: Kanada.
GAMINTOJAS: Best Natures Cosmetic (Kanada).
Papajų sėklų aliejus ekologiškas, 100 % natūralus
Nuo €8.00
Vieneto kaina užPapajų sėklų aliejus ekologiškas, 100 % natūralus
Nuo €8.00
Vieneto kaina užŠALTO SPAUDIMO, NERAFINUOTAME PAPAJŲ SĖKLŲ ALIEJUJE - gausu Omega 6 ir Omega 9 rūgščių, vitamino A (antioksidantas, kuris neleidžia odai sausėti, pleiskanoti, šerpetoti, saugo nuo ragėjimo, uždegimo), vitamino C (stiprina odos imunitetą, tonusą, atsinaujinimą). Tinka visiems odos tipams, bet ypatingai sausai veido odai. Tinka niežtinčios galvos odos priežiūrai, atsiradus pleiskanoms. Papajos aliejus natūraliai pašviesina ir išlygina odos atspalvį, apsaugo odą nuo neigiamų aplinkos veiksnių poveikio ir suteikia jai skaistumo bei jaunatviškumo.
PAPAJŲ SĖKLŲ ALIEJUS DRĖKINA, MAITINA IR TURI ANTISEPTINIŲ SAVYBIŲ. Naudojamas problematiškai, sausai, šerpetojančiai odai. Papajos sėklose yra daug natūralių vaisių enzimų, papaino, kuris valo odos nešvarumus, todėl labai tinka turintiems nešvarią, juodais ar pūlingais spuogeliais išbertą odą. Aliejus pasižymi antimikrobinėmis savybėmis, todėl labai tinka odos valymui, spuogotos, vystančios, egzemų ar juodųjų spuogelių nusėtos odos priežiūrai.
PADEDA KOVOTI SU ODOS SENĖJIMO POŽYMIAIS. Papajų sėklų aliejus yra stiprus antioksidantas ir gali pagerinti odos elastingumą, sumažinti raukšles, drėkinti ir skatinti odos ląstelių atsinaujinimą. Aliejus pasižymi drėkinančiomis, maitinančiomis, vandens kiekį odoje sulaikančiomis savybėmis, todėl ypatingai gerai apsaugo odą nuo dehidratacijos ir raukšlių atsiradimo.
MAŽINA ODOS PIGMENTINES DĖMES. Papajų sėklų aliejuje esantis didelis vitamino C kiekis padeda kovoti su trūkumais, didelėmis poromis, tamsiomis dėmėmis ir dėmėmis.
TINKA PLAUKŲ PRIEŽIŪRAI. Papajų sėklų aliejus padeda išlaikyti drėgmę, suteikia plaukams elastingumo, spindesio, blizgesio ir šilkingumo bei padeda pataisyti suskilinėjusius galiukus.
NAUDOJIMAS. Aliejumi tepti sausą arba drėgną odą, kad aliejus geriau susigertų ir nepaliktų riebumo jausmo, blizgesio. Tiesiog užlašinkite kelis lašus aliejaus ant švarios, sausos odos ir švelniai įmasažuokite.
BENDRA INFORMACIJA APIE GRANATŲ SĖKLŲ ALIEJŲ:
INCI: Carica papaya.
IŠGAVIMO BŪDAS: Šalto spaudimo, nerafinuotas.
SPALVA: Auksinės geltonos spalvos.
KVAPAS: Žemės kvapas.
KILMĖS ŠALIS: Indija.
GAMINTOJAS: Best Natures Cosmetic (Kanada).
